Trabzon TOKİ kura yeri değişti: İşte yeni adresi
TOKİ’nin 81 ili kapsayan 500 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Trabzon için ayrılan 3 bin 734 konutun hak sahiplerini belirleyecek kura çekiminin yapılacağı yer değiştirildi. İlk olarak Prof. Dr. Osman Turan Kültür Merkezi olarak açıklanan kura yeri, Atatürk Kültür Merkezi olarak güncellendi.
Kura 21 Ocak’ta yapılacak
Binlerce başvuru sahibinin merakla beklediği kura çekimi, 21 Ocak Çarşamba günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek. Kura, Atatürk Kültür Merkezi’nde noter huzurunda yapılacak.
Trabzon TOKİ kura yeri değişti: İşte yeni adresi
Trabzon için 3 bin 734 konut ayrıldı
TOKİ tarafından yürütülen 500 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Trabzon’a toplam 3 bin 734 konut ayrıldığı bildirildi. Bu konutların hak sahipleri yapılacak kura çekimiyle belirlenecek.
Sonuçlar e-Devlet’te açıklanacak
Kura çekiminin ardından asil ve yedek hak sahipleri listeleri TOKİ’nin resmî internet sitesi ile e-Devlet Kapısı üzerinden erişime açılacak. Vatandaşlar, T.C. kimlik numaralarıyla sisteme giriş yaparak sonuçlarını öğrenebilecek.
Kaynak:Haber61
