Trabzon Ticaret Borsası’ndan Vali Yıldırım’a ziyaret

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) heyeti Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

Trabzon Ticaret Borsası’ndan Vali Yıldırım’a ziyaret

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) heyeti Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dilediler.

Meclis Başkanı Nevzat Özer, Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, Meclis Başkan Yardımcısı Yılmaz Karadeniz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Yavuz Selim Çakıroğlu ve Mikbir Hakan Canbakal ile yönetim kurulu üyesi Enver İskenderoğlu’ndan oluşan TTB heyeti, Vali Yıldırım’a başta fındık ve çay olmak üzere Trabzon’daki tarımsal üretim ve bunların ticareti ile ilgili olarak bilgiler verip, borsanın işlevini anlattılar.

Trabzon Ticaret Borsası’ndan Vali Yıldırım’a ziyaret

Vali Aziz Yıldırım kırsalda tarımsal üretimi artırırken kentlere de göçün önüne geçilmesi ya da azaltılması için projeli çalışmalara yönelinmesi gerektiğini belirterek, bu konuda da borsanın fındıkta verim ve kaliteyi yükseltme çabalarının takdire değer olduğunu söyledi.

TTB heyeti daha sonra İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk’e de nezaket ziyaretinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler