Trabzon Ticaret Borsası terörü lanetledi

Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Cirav ve Yönetim Kurulu Başkanı Köleoğlu İstanbul’da eğlence mekanına yapılan hain terör saldırısını lanetledi.  

Trabzon Ticaret Borsası terörü lanetledi

Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav ve Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, yılbaşı gecesi İstanbul’da 39 kişinin ölümüne neden olan hain terör saldırısını kınadı.

 
Trabzon Ticaret Borsası’ndan (TTB) yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Dışarıdan ve içeriden, Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne yönelik saldırıların had safhaya çıkarıldığı 2016'yı "kara bir sayfa" olarak kapatıp, aydınlık bir geleceğe hazırlandığımız bir gecede, karanlık emellerin sahipleri yine boş durmadılar. Kirli emelleri için zaman ve mekan tanımaksızın kitlesel terör eylemleri gerçekleştirenlerin Dünya'nın gözbebeği İstanbul'umuzdaki bir eğlence mekanında yaptıkları katliam, bundan öncekiler gibi, belli merkezlerin, belli hedeflerine ulaşmak için kullandıkları yol ve yöntemlerden başka bir şey değildir. Amaçları ve hedefleri son Türk Devleti'nin varlığını ortadan kaldırmak olan bu kirli hesapların sahipleri, Türk halkının sergilediği birlik ve beraberlik karşısında her türlü caniliği yapabilecek katil sürüsü haline dönüşmüşlerdir.
 
Ancak, dışarıda ve içerideki bu kirli hesap sahiplerinin çabalarını, milleti ile bütünlük oluşturmuş, güçlü Türkiye Cumhuriyeti Devleti boşa çıkaracaktır. Bu büyük mücadeleyi yaparken, içimizde oluşturulmak istenen ayrımcılıklara ve farklı düşüncelerin kavgasına alet olmamamız için hepimizin çok ama çok dikkatli olması gerekmektedir. Bu düşüncelerle, menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, ölenlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.”
 
 
                         
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber