Trabzon terminalde bıçaklı kavga

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Değirmendere Mahallesinden bulunan otobüs işletmeleri terminalinde çıkan tartışma kanlı bitti. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; İl dışından gelen bir otobüs firması yolcu indirmek için Trabzon şeh

Trabzon terminalde bıçaklı kavga

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Değirmendere Mahallesinden bulunan otobüs işletmeleri terminalinde çıkan tartışma kanlı bitti. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; İl dışından gelen bir otobüs firması yolcu indirmek için Trabzon şehirlerarası terminaline girdi. Burada bir süre bekleyen Otobüs daha sonra terminalden ayrılmak için hareket etti.

Çıkış kapısına gelen otobüs sürücüsü kapı görevli M.T, elektronik kapıyı açması için işaret etti. Görevli M.T, otobüsten “ Terminal Kullanım Bedelini” istedi. Bu durum üzerine ücrete tabi olan dakikanın dolmadığını belirten sürücü ile M.T, arasından tartışma çıktı. Çıkan tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı. Otobüste görevli E.Y, aşağıya inerek belediye görevlisi ile tartışmaya devam etti.

Çıkan tartışma sonrasında, yine aynı terminalde görevli A.K, isimli temizlik işçisi tarafları ayırmak isterken bıçak ile sol bacağından hafif şekilde yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından A.K, Fatih devlet hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan incelemede A.K’nın kapa etine bıçağın sağlandığı öğrenildi. Olaya karışan kişiler Taksim Polis Merkezine getirilerek ifadeleri alındı.

Olayla alakalı soruşturma sürüyor.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber