Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 15 Eylül 2026 09:48 Güncellenme tarihi: 15 Eylül 2026 10:46

Trabzon Spor Lisesi’nde yeni eğitim yılı için 2 kritik değerlendirme

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Spor Lisesi’nde İl Millî Eğitim ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Gerçekleştirilen buluşmada Trabzon’daki okulların mevcut durumu, devam eden ve tamamlanan eğitim yatırımları ile ihtiyaç duyulan yeni yatırımlar ele alındı. Önümüzdeki dönemde eğitim alanında atılması gereken adımlar da kapsamlı şekilde değerlendirildi.

EĞİTİM YATIRIMLARI MASAYA YATIRILDI

Yılmaz Büyükaydın, Trabzon’daki eğitim kurumlarının mevcut durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, kentte devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında da bilgi aldı.

Toplantıda ihtiyaç duyulan yeni yatırımların yanı sıra öğrencilerin daha iyi eğitim ortamlarına kavuşması için önümüzdeki süreçte yapılması gereken çalışmalar üzerinde duruldu.

“ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Büyükaydın, çocukların ve gençlerin daha modern, güvenli ve nitelikli eğitim ortamlarına kavuşmasının önemine dikkat çekti.

Büyükaydın açıklamasında, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha modern, güvenli ve nitelikli eğitim ortamlarına kavuşması için ihtiyaçları yakından takip etmeye, ilgili kurumlarımızla koordinasyon içerisinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Yeni eğitim öğretim yılına ilişkin de mesaj veren Büyükaydın, “2026-2027 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!