Trabzon sokaklarında insan yoğunluğu

Trabzon’da tedbirlere rağmen insan yoğunluğu gözlendi.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile ilgili olarak Türkiye’de mücadele tüm hızıyla sürüyor.

Tedbirler birbiri ardına alınırken vatandaşlara sürekli olarak evde kalmaları yönünde uyarılar yapılıyor. Polis ekipleri yarım saatte bir vatandaşların sosyal mesafeye uymaları ve evlerinde kalmaları yönünde anonslar yapıyor.

Dün yapılan çalışma ile Uzunsokak yaya trafiğine kapatılmış insanların burada dolaşmalarına izin verilmemişti. Alınan bu tedbirlere rağmen Trabzon’da sokaklarda gözle görülür bir insan yoğunluğu olması dikkat çekiyor.

VALİ USTAOĞLU UYARDI

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Çok kıymetli hemşerilerim. Sizlerin sağlığı için Büyükşehir belediyemiz ve emniyet müdürlüğümüzün işbirliği ile banka önlerinde yerlere yapıştırılan stickerlar marifetiyle vatandaşlarımızın yakın temas kurmalarının önüne geçiyoruz. LÜTFEN UYARILARI DİKKATE ALALIM!!!” ifadelerine yer verdi.

Trabzon sokaklarında insan yoğunluğu

Trabzon sokaklarında insan yoğunluğu

Trabzon sokaklarında insan yoğunluğu

Trabzon sokaklarında insan yoğunluğu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber