Trabzon sahillerinde yunus ölümleri arttı! Araklı’da bir vaka daha

Trabzon’da son bir ayda üçüncü yunus balığı ölümü Araklı sahilinde yaşandı. Kıyıya vurmuş halde bulunan yunusun ölüm nedeni henüz netlik kazanmadı.
Trabzon sahillerinde yunus ölümleri arttı! Araklı’da bir vaka daha

Trabzon'da son bir ay içerisinde Sürmene ve Ortahisar ilçelerinin ardından Araklı ilçesi sahilinde de yunus balığı ölümü yaşandı.

Alınan bilgiye göre, Araklı ilçesi Konakönü Sahili'nde sabah saatlerinde vatandaşlar tarafından kıyıya vurmuş şekilde ölü bir yunus balığı görüldü. Olay kısa sürede çevrede merak uyandırırken, yunusun ölüm nedeni henüz belirlenemedi.

Öte yandan son bir ay içerisinde Trabzon'da bu yaşanan 3. yunus balığı ölümü olurken, Sürmene ve Ortahisar ilçesi sahillerinde de yunus balığı ölümü vakası yaşanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.