Trabzon Reel Sektör Platformu’ndan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Trabzon Reel Sektör Platformu Heyeti Ankara’da önemli temaslarda bulundu.

Trabzon Reel Sektör Platformu’ndan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Trabzon’un meselelerini öne çıkaran, yapılacak projelerin yanı sıra bölgedeki ticaretin ve ekonominin daha da güçlendirilmesi adına atılacak adımlar üzerine önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüşen heyet daha sonra TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile de bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Trabzon Reel Sektör Platformu Heyetinde; Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nevzat Özer, TTB Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, TTSO Meclis Başkanı M.Şadan Eren, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Of TSO Başkanı Erdal Saral, DKİB Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan, TESOB Başkanı Metin Kara, TTB Genel Sekreteri Nazlı Genç, TTSO Genel Sekreteri Ali Rıza Kul ve DKİB Genel sekreteri İdris Çevik yer aldılar.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler