Trabzon polis memuru ölü bulundu

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar ilçesi Ortahisar Mahallesinde 1971 doğumlu polis memuru evinde ölü olarak bulundu. Haber61’in edindiği bilgiye göre; epilepsi hastası olan 20 yıllık polis memuru Cafer Şenol Kum, akşam soğuk algılığı ilac

Trabzon polis memuru ölü bulundu

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar ilçesi Ortahisar Mahallesinde 1971 doğumlu polis memuru evinde ölü olarak bulundu.

Haber61’in edindiği bilgiye göre; epilepsi hastası olan 20 yıllık polis memuru Cafer Şenol Kum, akşam soğuk algılığı ilacı aldıktan sonra istirahat de çekildi. Sabah aile fertleri talihsiz polisi uyandırmak istediklerinde yatakta hareketsiz bir şekilde durduğunu fark etti. Kum’un yaşamış olduğu eve 112 ekipleri çağrıldı. Talihsiz memurun hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Araklı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurunun evli 2 çocuk babası olduğu ifade edildi.

Öte yandan Kum, bir süre önce Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde şark görevini tamamladıktan sonra Trabzon’a tayin olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber