Trabzon pilot yaptığı anonsla yine sosyal medyayı salladı

Daha önce Fransa'ya uçarken yaptığı anonsla dikkat çeken Trabzonlu pilot bu kez Medine İstanbul uçuşunda yaptığı anonsla beğeni topladı.

Trabzon pilot yaptığı anonsla yine sosyal medyayı salladı

Haber61 – Haber Servisi - Daha önce yaptığı komik ve sıradışı anonsla dikkat çeken Trabzonlu pilot Mehmet Orhan Tamer yine yolcularını mest etti.


Medine - İstanbul uçuşunda kalkış yaptıktan hemen sonra yolculara bilgi vermek için anons yapan Tamer, “yaşayanlara, Umreye gelenlere, İş güç yapamaya gelenlere, herkesten Allah Razı olsun” diyerek pilot arkadaşının ve kabin görevlilerinin isimlerini söyleyerek her zaman hizmetlerinde olduklarını söyledi.

Trabzonlu pilot Mehmet Orhan Tamer sonrasında ise sizlere huzurlu, muhabbetli bir uçuş yaptırmayı söz veriyoruz diyerek, “kalktıktan sonra bu iklimde ve arazi nedeniyle sık uçanlar bilir, hafif hafif uçak sallanıyor. Endişe etmeyiniz tırmandıkça azalacak, ondan sonra mis gibi gideceğiz. Efendim Tekrardan Selamı Aleyküm diyorum. Huzurlu uçuşlar diliyorum. Havada bol bol muhabbet ederek gideriz. Güzelde istirahat edersiniz. Arkadaşlarımla birlikte hizmetinizdeyiz. 833 sefer sayılı Medine İstanbul uçuşuna hoş geldiniz. Sefalar getirdiniz” ifadelerini kullandı.

Trabzonlu pilotun anonsu sosyal medyadan paylaşılması sonrasında büyük beğeni aldı.

DAHA ÖNCEDE YAPMIŞTI

Trabzonlu Pilot Mehmet Orhan Tamer dada öncede İstanbul’dan Fransa’nın Cannes şehrine uçarken yaptığı anonsla büyük beğeni toplamıştı.

O HABERİMİZİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber