Trabzon MÜSİAD panel düzenledi! "Kadının iş dünyası.."

Trabzon'da “Kadının İş Dünyasındaki Yeri ve Önemi; Hz. Hatice Örneği ile” konulu paneli yapıldı.

Trabzon MÜSİAD panel düzenledi! "Kadının iş dünyası.."

MÜSİAD Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Kadının İş Dünyasındaki Yeri ve Önemi; Hz. Hatice Örneği ile” konulu panel gerçekleştirildi.

Trabzon MÜSİAD Kadın Kolları Başkanı Elif Çakıroğlu, Doç. Dr. Emine Demil, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman ve Doç. Dr. Enver Osman Kaan'ın konuk olarak katıldığı panel Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Panelde “Hz. Hatice’nin bireysel ve ticari hayatı”, “Günümüz iş dünyasında kadının yeri ve önemi”, “İslâm’da ayetler ve hadisler ışığında ticarî hayat” konuları masaya yatırıldı. Milletvekili Suna Kepolu Ataman, “Bizleri bu güzel programa davet eden Trabzon MÜSİAD İl Başkanımız Sn. Mesut İskenderoğlu'na, Kadın Kolları Başkanımız Elif Çakıroğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Trabzon MÜSİAD panel düzenledi Bu tür programların devamının getirileceğini belirten Kadın Kolları Başkanı Çakıroğlu ise, “Hatice annemiz cömertliği, şefkati ve misafirperverliği ile bilinirdi. En zor zamanında Hz. Muhammed (s.a.v.)’e destek olan Hatice (r.a.) sürekli olarak onu rahatlatmış, davranış ve sözleri teselli etmiştir. Sevgisi ile saygısı ile büyüklüğünü göstermiş, hizmeti ile gönlünü fethetmiştir. Biz de onları örnek alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber