Trabzon meydanında dev İmamoğlu posteri

İstanbul’da mazbatasını alan İmamoğlu için Trabzon’da İYİ Parti binasına dev poster asıldı.

Trabzon meydanında dev İmamoğlu posteri

Haber61 - Haber Servisi

İYİ Parti Trabzon İl ve Ortahisar İlçe Başkanlığı, mazbatasını alan Ekrem İmamoğlu'nu meydandaki il binasına astığı dev posterle kutladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için, "Trabzon'un gururu iyiler seninle" yazdılar.

Ortahisar İlçe Başkanı Muhammet Erkan söyledi:”Millet ittifakı Türkiye’nin kaderini değiştirmiştir. Bu gün eğer yeniden hayal kurmaya başlamışsak bu İttifakın eseridir. İyi Parti’nin olmadığını ve seçime dört partinin katıldığını düşünürsek bugün AK Parti’nin yeni bir zaferini yaşıyor olacaktık. Bu tabloyu bizlere yaşatan başta her iki partinin sayın genel başkanları ve yüce milletimiz her türlü takdiri hak etmişlerdir. Bu tablo karşısında demokrasimiz kazanmıştır, milletimiz kazanmıştır. Türkiye’nin çok önemli illerinin AK Parti’den kopması, yeni bir anlayışla yönetilmesini sağlamıştır. Siyasi sonuçları itibarıyla Türkiye’nin geleceğinin yeniden şekilleneceği, siyasetin yeniden dizayn edileceği bir tablo ortaya çıkmıştır. Millet ittifakı Türkiye’yi AK Parti zinniyetinden kurtarmıştır. Bundan sonra AK Parti gerilemek, zayıflamak ve güçten düşmek gibi bir kaderi yaşayacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İyi Parti ve CHP Millet ittifakını kurarak Cumhuriyet’i kurtarmıştır. Demokrasimizin yaşaması için bir güzel adım atmıştır. Partimiz sayesinde bundan sonra Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Burunlar sürtülmüştür, kulaklar çekilmiştir, kafalar eğilmiştir. İyi Parti, CHP ile beraber bu seçimde tarih yazmıştır. Önemli olan AK Parti saltanatının yıkılmasıydı, yıkıldı. Bu tablo ülkenin yararına mıdır? Evet yararınadır. O zaman mesele yoktur.

MART’IN SONU BAHARDIR, BAHARIN SONU GÜNEŞTİR, YAZDIR.

Yaşayan herkes görecek ki bugün ortaya çıkan tablo ve yaşanan süreç sonunda Türkiye kazanacaktır, İyi Parti kazanacaktır, millet kazanacaktır. Sayın genel başkanımız Meral Akşener ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Türk demokrasi tarihine altın harflerle yazılacaktır. Bu seçimde küçük bir şey değişti, bundan sonra ülkemizde her şey değişecektir. Hiçbir arkadaşımın şüphesi olmasın yarınlar bizimdir. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığını kazanan Sayın Ekrem İmamoğlu’nun Trabzonlu olması bizleri ayrıca sevindirmiştir. Trabzonlu “İYİLER” olarak değerli hemşerimizi kutlar, görevinde başarılar dileriz. Yanındayız. Bize bu gururu yaşattığı için kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber