Trabzon Liman karşısında kaza: Yol çalışması yeniden gündemde

Trabzon Limanı karşısında kamyon ile bir otomobilin çarpışması sonucu maddi hasarlı kaza meydana geldi. Bölgedeki TİSKİ çalışmasının uzaması sürücülerin tepkisine yol açtı.
Trabzon Liman karşısında kaza: Yol çalışması yeniden gündemde

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde, Liman karşısında trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki bir kamyonun çarptığı otomobilde maddi hasar oluştu. Kazada yaralanan olmazken, araçlarda hasar meydana geldi.

Trafik sıkıştı, gözler TİSKİ’ye çevrildi

Kaza sonrası bölgede trafik kısa süreli olarak durma noktasına geldi. Sürücüler uzun araç kuyrukları oluştururken, kazanın ardından TİSKİ’nin bölgede yürüttüğü altyapı çalışması yeniden gündeme geldi.

Vatandaşlar, çalışmanın haftalardır tamamlanmaması nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu’nun Liman mevkisinde trafiğin sürekli kilitlendiğini belirtti. Özellikle yolun sol şeridinin kapalı olması nedeniyle araçların manevra alanının daraldığı, bu durumun da kazalara davetiye çıkardığı ifade edildi.

“Trafik sürekli kilitleniyor”

Sürücüler, sabah ve akşam saatlerinde bölgede trafik yoğunluğunun arttığını dile getirerek, çalışmanın bir an önce tamamlanmasını istedi. Vatandaşlar, “TİSKİ’nin çalışması uzadıkça trafik çilesi büyüyor. Yol dar, araçlar sıkışıyor, her gün kaza riski artıyor” ifadelerini kullandı.

Çalışmanın tamamlanması bekleniyor

TİSKİ yetkililerinin, altyapı yenileme çalışmasının kısa süre içinde tamamlanarak yolun trafiğe tam olarak açılacağını bildirdiği öğrenildi.

Bölge halkı, sürücülerin ve yayaların güvenliği için gerekli önlemlerin alınmasını beklerken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir