Trabzon KTÜ Dolmuş ücretlerine düzenleme

Trabzon'da Şehir merkezinden-KTÜ Kanuni Kampüsü arasında ödenen öğrenci dolmuş ücretleri, 14 TL’den 10 TL’ye indirildi.

Trabzon KTÜ Dolmuş ücretlerine düzenleme

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası himayelerinde şehir merkezi-ana kampüs arasında öğrenci indirimi uygulamasına geçen KTÜ Dolmuş Durağı esnafına teşekkür etti.

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, beraberindeki Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Vural Şenel ile birlikte Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı makamında ziyaret etti.

trabzon-soforler-ve-otomobilciler-odasi-baskani-omer-hakan-usta-ktu-rektoru-prof-dr-hamdullah-cuvalci.jpeg

Gerçekleşen ziyarette, öğrencilerin okula ulaşımı konusu ele alınırken; Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon Şoförler Odası ve KTÜ Dolmuş Durağı’na öğrencilere 14 TL olan dolmuş ücretinin 10 TL’ye indirilmesi nedeniyle teşekkür etti.

Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, alınan kararın ‘Öğrenci dostu şehir Trabzon’ imajına katkı sağladığını ifade ederek, “Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Oda’mız ve KTÜ Dolmuş Durak esnafımızın öğrenci bütçesini rahatlatmak amacıyla aldıkları bu karar bizleri oldukça sevindirmiştir. Şoför esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.

trabzon-soforler-ve-otomobilciler-odasi-baskani-omer-hakan-usta-ktu-rektoru-prof-dr-hamdullah-cuvalci-001.jpeg

İSTİŞARELERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ise, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin Trabzon ve bölgenin gözbebeği olduğunun altını çizerek, “Öğrencilerimizin merkezden ana kampüse ulaşım ücretleri sivil tarifeye tabi olarak 14 TL idi. Ancak KTÜ durağımız aksiyon alarak 14 TL olan bu ücreti öğrencilerimiz için 10 TL’ye indirdi. Üniversitemiz, öğrencilerimiz bizler için çok değerli. Bugün olduğu gibi bundan sonra da üniversite yönetimimizle istişare halinde olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Usta, nazik kabulleri için Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber