Trabzon İzmir'de tanıtıldı

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarında Trabzon da yer aldı

Trabzon İzmir'de tanıtıldı

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla açıldı.

Bakan Ersoy, sektör temsilcilerini oteldeki doluluğu değil geliri sorgulamaları konusunda uyararak, "Patronların yüzde 95'i, otellerine geldiklerine genel müdürlerine doluluğu soruyor. En büyük hatayı burada yapıyoruz. Yarından itibaren genel müdüre soracağınız soru, otelin doluluğu değil; 'Gecelik kişi başı gelirimiz ne oldu?' olmalı. Bunu artırmazsak turizmdeki kaliteden taviz vermeye devam ederiz" dedi. Ersoy, 40 milyon turist hedefini yakalayacaklarına inandığını da söyledi.

38 ülke ve 48 ilden gelen bin 200'ü aşkın katılımcıyla 6 – 8 Aralık tarihleri arasında açık kalacak olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nda açılan Trabzon standında Trabzon'dan turizm acenteleri ve otelciler yer aldı. Fuara TTSO adına Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Özcan İlarslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat İskender katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber