Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk Haber61’e konuştu “En büyük hedeflerimizden biri…”

Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, yeni yıl mesajını Haber61 ekranlarında açıkladı.

Tüm dünyanın ve Türkiye’nin de kutladığı gibi Trabzon da yeni yılı kutluyor.

Yılbaşında vatandaşların güvenlikleri için çalışan emniyet güçlerini Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, sahada ziyaret etti.

Esertürk, yeni yıl mesajını Haber61 ekranlarında açıkladı.

Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot’a yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;

Trabzon özellikle asayişe müessir olaylar ve zehir tacirleriyle mücadele konusunda ciddi manada Jandarmayla, Sahil Güvenlik Teşkilatımızla ayrıca Özel Güvenlik Teşkilatıyla birlikte yoğun bir çabamız ve gayretimiz oldu.

Trafik kazalarının önlenmesi en büyük hedeflerimizden biri aynı zamanda. Çünkü alınacak basit tedbirlerle kazalar önlenmesi gerekirken alkollü araç kullanmak, hız limitlerine uymamak gibi ve hatalı sollama aynı zamanda da araç kullanırken cep telefonu kullanmayla birlikte yaralamalı ve ölümlü kazalar meydana geliyor.

Zehir tacirleriyle mücadele önemli. Sayın bakanımızın da bu konuda ciddi talimatları ve emirleri var. Sayın Valimiz de bizzat ilimizde bu konuyu jandarmayla, sahil güvenlikle birlikte yoğun şekilde çalışıyoruz. Halkımızın güvenliği için de yıl boyu her saniye, her hafta, 365 gün hizmet vermeye devam edeceğiz.

Şehirlerimiz oldu geçen hafta. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Aynı zamanda Türk milletinin şunu bilmesini isterim ki Trabzon’daki tüm güvenlik teşkilatlarımız olarak 7/24 bu ülkenin huzur ve güvenliği için kanımız pahasına bu sokaklardayız. Herkes emin olsun.

Sayın Valimin başkanlığında ilde görevlerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz. Tüm Trabzon halkının da yeni yılın hayırlar getirmesini diliyorum.

Filistin’deki çok sevdiğimiz insanların da üzerindeki zulmün bitmesini, onların da barış ortamında yaşamasını diliyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler