Trabzon İHH'dan Cem Küçük'e tepki!

Star gazetesi yazarı Cem Küçük'ün 'Mavi Marmara'daki Manyak Tipler' çıkışına dört bir yandan tepki yağarken İHH Trabzon şubesi de Cem Küçük hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Trabzon İHH'dan Cem Küçük'e tepki!

İHH Trabzon şubesi, 'Mavi Marmara'daki manyak tipler' ifadesini kullanan gazeteci Cem Küçük hakkında yarın suç duyurusunda bulunacak.


İHH Trabzon şubesinden yapılan açıklamada, Mavi Marmara şehitlerine ve dava mensuplarına sarfettiği ahlaksız sözlerden dolayı Cem Küçük hakkında 21 Nisan Cuma günü saat 11.00'da Kaşüstü'nde bulunan Trabzon Adalet Sarayı'nda suç duyurusunda bulunulacağı belirtildi. 

CEM KÜÇÜK'E TEPKİLER ÇIĞ GİBİ! 

Katıldığı TV programlarındaki sivri çıkışları, diğer gazeteci ve programcılara karşı olan tutumları nedeniyle kendi cenahından bile sürekli tepki çeken Cem Küçük, 1AN TV yayınında Cemil Barlas ve Ümit Zileli ile çıktığı yayında söylediği sözlerle hükümete yakın isimler olmak üzere birçok kişiden tepki çekti. Küçük, Mavi Marmara'da bulunan insanlar için "manyak tipler" ifadesini kullandı. Gelen tepkiler üzerine Küçük, yanlış anlaşıldığını söyleyerek özür diledi.

Cem Küçük şu ifadeleri kullanmıştı: ”AK Parti’nin de radikal islamcılarla, Mavi Marmara’daki manyak tiplerle de, kafadan İsrail düşmanı, kafadan Batı düşmanı… her şeye düşman, kadın ve garip garip tipler var; bunlarla da yolların ayrılması lazım. Bu saatten sonra Tayyip Bey bunları yapacaktır diye tahmin ediyorum. İngiltere ile iyi ama Amerika ile yoluna sokup biraz daha bu işlere bakmamız gerekli diye düşünüyorum”

Sözlerinin ardından Küçük'e tepki yağarken Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Abdulkerim Taş da "Mavi Marmara'daki manyaklar" ifadesini kullanan hadsiz, amacın ne?" diye sert bir yanıt vermişti. 
Kime hizmet ediyorsun???

İHH Genel Başkan Yardımcısı Serkan Nergis de Cem Küçük'ü topa tutanlar arasındaydı. Nergis de "Furkan Doğan 17 yaşında o gemiye binip yola çıktığında terk derdi haksızlığa karşı durmaktı. Davası uğruna şehit oldu. O mu manyak Cem Küçük" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi. 


ÖZÜR DİLEDİ

Çığ gibi büyüyen tepkiler sonrasında sözlerinin çarpıtıldığını söyleyen Küçük daha sonra şu ifadeleri kullanarak özür diledi: "Gittiğim her yerde İHH'yı ve 2013'te Somali'ye ziyaretimi hep anlatmışımdır. Dolaşıma sokulan videoyu tamamen amacından saptırılıyor. Mavi Marmara'da şehit düşenlere manyak demem mümkün müdür? O insanları her yerde savunan insan benim. İsrail'i benim kadar eleştiren ikinci bir yazar asla olmamıştır. Bir Müslüman olarak Mavi Marmara'yı savunmayacak kimse yoktur. Başını sonunu anlamadan benim Mavi Marmara'da şehit düşenlere manyak diyeceğimi düşünmek ancak kötü niyettir. Devlet nezdinde ve o şehitlerimizin hakkını savunmamak deliliktir. Ki Devlet bilir ki, bunu en çok savunan benim. Bir Müslüman olarak gittiğim her yerde Müslümanların özgüvenli olması gerektiğini ve cesur olmaları gerektiğini anlatan benim. Ha, Türk devleti yeri geldiğinde İsrail'le arası iyi olması gerekiyorsa buna hükümet ve Erdoğan karar verir. Dolaşıma sokulan videonun son derece kötü niyetlidir. Buna rağmen yanlış anlaşılmadan ötürü Mavi Marmara'daki kardeşlerimizin hepsinden ama demeden özür dilerim."
 

CEM KÜÇÜK KİMDİR?

Cem Küçük 1978 yılında Zonguldak'ta doğdu. İstanbul Üniversitesi’nde Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumuştur.

Mezun olduktan sonra uzun süre Profil yayınlarında Editörlük yapmıştır. Daha sonra Yeni Şafak gazetesinde yazmaya başlayan Küçük, Yeni Şafak gazetesine ait olan TVNET televizyonunda da çalışmaya başlamış ve televizyon dünyasına ilk adımını atmıştır. Sonraki zamanlarda Cem Küçük Star gazetesine geçiş yapmış ve 24 TV'de televizyonculuk yapmaya devam etmiştir. Cem Küçük şuan da haftanın 4 günü Star gazetesinde yazı yazmaktadır. Küçük’ün Doruk ve İber adında iki tane de oğlu bulunmaktadır.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber