Trabzon için önemli uyarı! Başkan İlgilileri göreve davet etti

Trabzon Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Bekar ağır tonajlı araçlar konusunda uyardı.

Trabzon için önemli uyarı! Başkan İlgilileri göreve davet etti

Trabzon Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Bekar, ağır tonajlı araçların özellikle trafik ışıklarının olduğu bölgelerde asfaltta derin kanallar açtığını belirterek, trafik kazalarının yaşanmaması için ilgilileri göreve davet etti.

Trabzon Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Bekar, "Şehir içinde yaptığımız gözlemlerde ağır tonajlı araçların trafik ışıklarının olduğu bölgelerde yola uyguladığı basınç nedeniyle asfaltta kanallar açıldığını tespit ettik. Daha önce yetkili makamlara bu konularda uyarı yapmıştık. Bu kanallar özellikle küçük araçların sürüş güvenliğini etkilemekte ve kazalara sebebiyet verebilmektedir. Trafik ışıklarının olduğu bölgelerde daha büyük tehlike yaratan bu kanalların Karayolları ve Belediye ekipleri tarafından doldurulmasını talep ediyoruz. Ayrıca bu kanalların açılmasının önüne geçilmesi için özellikle izin verilenden daha fazla yük alan ağır tonajlı araçların kontrollerinin sıklaştırılmasını istiyoruz. Bu durum hem trafik kazalarının hem de meslektaşlarımız arasında haksız rekabetin önüne geçecektir" dedi.

Şükrü Bekar, trafik kazalarının en aza indirilmesi için herkesin elinden gelen gayreti göstermesi gerektiğini de vurguladı.

Trabzon'da başkan göreve davet etti!

Trabzon'da başkan göreve davet etti!

Trabzon'da başkan göreve davet etti!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber