Trabzon için Ankara'da toplandılar

Trabzon için Ankara'da bir araya geldiler.

Trabzon için Ankara'da toplandılar

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Valisi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı, Trabzon milletvekilleri ve Bakan Süleyman Soylu Ankara'da bir araya geldiler.

Trabzon için görüşmeler yapmak üzere Ankara'ya giden Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Bahar Ayvazoğlu ve Adnan Günnar ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret ettiler.

İstişare ve değerlendirme toplantısı yapılırken Trabzon'da uygulamaya geçirilecek projeler için fikir alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta toplantı ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaparak "Milletvekillerimiz, Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyfendiyi ziyaret ettik.. İstişare ve Değerlendirme toplantımızda müzakere ve çalışmaların ülkemiz, milletimiz ve Trabzon'umuz için hayırlar getirmesini dilerim" ifadelerine yer verdi.

Trabzon için Ankara'da toplandılar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber