Trabzon Havalimanı'nda düşüş
Trabzon Havalimanın'da yolcu sayısı toplamda yüzde 8 azaldı.
Trabzon
09.08.2019, 14:07

Trabzon Havalimanı'ndan bu yılın ocak-temmuz döneminde 2 milyon 164 bin 717 yolcu seyahat etti.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 2019'un 7 aylık döneminde Trabzon Havalimanı'nda iç hat yolcu trafiğinin, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 12 düşüşle 1 milyon 950 bin 47 olduğu belirtildi.
Açıklamada, ocak-temmuz döneminde havalimanından iç hat iniş-kalkış yapan uçak sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13 düşüşle 12 bin 458 olduğu, dış hatlarda ise yüzde 36 artışla 2 bin 513 sefer yapıldığı kaydedildi.
Trabzon Havalimanı'nda yük trafiğinin de bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 1 artarak 19 bin 719 ton olarak gerçekleştiği bildirildi.
Ahmet Rıza Güner
1 yıl önce
Bu kadar pahalı yapar ve araplara hizmet verirsen olacağı budur.
Cevapla
Beğendim (17)
Beğenmedim (1)
ayhan61
1 yıl önce
Anlamsızca biletler pahalı. Uçak firmaları ek seferler ekleyip, biletleri ucuzlatsalar.. O uçaklar yine dolu gider gelirdi... Yerli insan bilet alamıyor duruma gelmiştir.
Cevapla
Beğendim (13)
Beğenmedim (0)
onur
1 yıl önce
ucaklarin hepsi full. bilet fiaytlari maksimum/ tek aciklamasi var sefer sayisini azaltilip kar artirilmis
Cevapla
Beğendim (12)
Beğenmedim (0)
mustafa kara
1 yıl önce
nasıl azaldı bilet bulamıyoruz bulduklarımız 600 700 lira ...sefer sayısını azaltmış olmasınlar
Cevapla
Beğendim (6)
Beğenmedim (0)
Almanya/Hamburg
1 yıl önce
Hamburg-Istanbul 120 EUR istedigin kadar yer var, Hamburg-Trabzon 980 EUR Pazara kadar yer yok.
Cevapla
Beğendim (6)
Beğenmedim (0)
Metin
1 yıl önce
Birde sunu belirteyim.Yurtdisindaki Gurbetciler Cenazeleri oluyor Türkiyeye gitmek zorunda olduklarini THY biliyor,vatandasa yardim edecek yerine en pahali biletleri satiyorlar,yok böyle bir vicdan.Kaziklayan gün gelir kendi kazybeder..
Cevapla
Beğendim (5)
Beğenmedim (0)
Metin
1 yıl önce
THY tatillerde fuyatkar tavan yapiyir,normal günlerde düsürpyor fiyatkari.He bide arap turisleri millet kazikliyor,ne bekliyordunuz.
Cevapla
Beğendim (4)
Beğenmedim (0)
Hüseyin Akyüz,almanya
1 yıl önce
Akp,müslüman'iz diye atıp tutuyor,gurbetten izine memlekete gelmek istiyen,yaz tatilinde bir bilete 600€,evet bir bilete 600€,ödemek zorunda kalıyor,4 kişilik bir ayle,benim gibi sırf kuru bilete okul tatilinde en az 2400€ ödemek zorunda.cenazemiz varsa (ditib cenazeyi ve bir kişiyi yanında götürüyor) bilet bulana kadar milletin anası ağlıyor,ama akp müslüman,yaz tatilinde biletlere neredeyse 100% zam yapıyor,bu sene haberlerde türkiye'ye arbayla girişte rekor kırıldı diye gecti,acaba niye,bir düşünün.fiyatlarda düşerse yolcu sayısı artar,bukadar basit!!!!
Cevapla
Beğendim (3)
Beğenmedim (0)