Trabzon Gümüşhane yolunda 1 aylık çalışma

Karayolları Trabzon Gümüşhane arasında 1 Haziran'a kadar sürecek yol çalışması ile ilgili uyardı.

Trabzon Gümüşhane yolunda 1 aylık çalışma

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Yayınlanan bültende Trabzon Gümüşhane yolunun 44-45. kilometrelerinde 1 Haziran'a kadar çalışma yapılacağı duyuruldu.

İşte Karayolları tarafından yayınlanan bülten;

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolunun Kurtköy Kavşağı-Pendik Tersane Kavşağı arası bağlantı yolu üzerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım TEM Bağlantı Tüneli Doğu Tüpü'nden 2 şerit gidiş 2 şerit geliş olarak sağlanıyor.

Anadolu Otoyolu'nun Kızılcahamam Kavşağı-Akıncı Gişeleri 1-2. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten (İstanbul-Ankara) iki yönlü veriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu-Düzce il sınırı-Abant Kavşağı 0-3. kilometrelerindeki çalışmalar nedeniyle Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer istikametten (İstanbul-Ankara) iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Bursa Çevre Otoyolu Turanköy Köprülü Kavşağı ve Yıldırım Kavşağı 12-13 kilometrelerinde Viyadük-7'nin orta refüjüne denk gelen imalatlar için yolun İzmir-Ankara istikameti trafiğe kapatıldı, trafik Ankara-İzmir istikametinden gidiş-geliş olarak sağlanıyor.

Antalya-Burdur yolunun 13-14. ve Burdur-Antalya yolunun 11-15. kilometrelerinde 13.00-14.00 saatlerinde patlatmalı yol yapım çalışması nedeniyle trafiğe 5 ile 25 dakika aralıklarla her iki kesimde kontrollü izin veriliyor.

Torbalı-Ödemiş-Kiraz yolunun 5-9 kilometrelerinde bölünmüş yol, Çanakkale-Çan yolunun 8-10. kilometrelerinde de yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi isteniyor.

Trabzon Maçka Torul yolunun  44-45. kilometrelerinde yol yapım bakım onarım çalışması nedeniyle 1 Haziran'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sürüyor.

Gümüşova-Düzce-Bolu yolunun Bolu Dağı geçişinde, 38-48. kilometrelerinde orta refüjdeki beton otokorkulukların değiştirilmesi çalışmaları nedeniyle bu kesimde bölünmüş yolun her iki istikametinde çalışma alanını kapsayan 2 kilometrelik kesimlerle yolun sol şeritleri trafiğe kapatılarak ulaşım sağ şeritten gerçekleştiriliyor.

Isparta-Eğirdir ayrımı-Barla yolunun 3.kilometresinde (Harmanören Taş Ocağı mevkisi) patlatmalı kazı çalışması nedeniyle 13.00-18.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak, ulaşım Barla-Eğirdir yolu üzerinden sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber