Trabzon Ganita’da anlamlı buluşma: "Özel bireylerimizin mutluluğu için gayret ediyoruz"

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin özel bireyler için düzenlediği etkinliğe katılan Başkan Ahmet Metin Genç, “Özel bireylerimizin mutluluğu, şehrimizin huzuruna da katkı sağlıyor” dedi.
Trabzon Ganita’da anlamlı buluşma: "Özel bireylerimizin mutluluğu için gayret ediyoruz"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Dünya Engelliler Haftası kapsamında, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından geleneksel olarak 2.’si düzenlenen “Engelleri Aşalım, Ganita’da Buluşalım” mottolu programa katıldı. 

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile engelli derneklerinin de paydaşı olduğu etkinliğe Engelsiz Yaşam Akademisi öğrencileri, öğretmenleri ve velileri, Gazipaşa Özel Bireyler Okulu, Çamlık İşitme Engelliler Okulu, Karadeniz Özel Eğitim Okulu, Gazipaşa Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Yomra Vilayetler Birliği Özel Eğitim Okulu’nun öğrenci, öğretmen ve velileri ile ilgili kurumların yetkilileri katıldı. 

b3.webp

Programda katılımcılar için çeşitli sanatsal ve kültürel aktiviteler organize edildi. Öğrencilere aktivitelerde eşlik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, onların mutluluklarına ortak oldu. Etkinlik, özel bireylere yönelik düzenlenen gemi turu ve ikramlarla devam etti.

bbb.webp

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Başkan Genç, özel bireylerin mutluluğu için gayret gösterdiklerine vurgu yaparak, “Yavrularımıza özveriyle eğitim veren değerli öğretmenlerimize, İl Milli Eğitim Müdürümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Aile ve Sosyal Politikalar Müdürümüz nezdinde içten teşekkürlerimi sunuyorum. Emeklerinize sağlık. Kıymetli öğretmenlerimiz, çocuklarımızın hem gelişim becerilerine katkı sağladılar hem de onların üretken bireyler olmalarına yardımcı oldular.

bb.webp

Ancak bizim için en değerlisi, yavrularımızın bu süreçte mutlu bir zaman geçirmelerine vesile olmalarıdır. Bu şehrin belediye başkanı olarak, şehrimizde yaşayan tüm insanlarımızın mutluluğu için çalışmak ve gayret göstermekle mükellefim.

b.webp

Özellikle özel bireylerimiz mutlu olduğunda, hem şehrimiz daha huzurlu bir yer haline geliyor hem de bizler daha mutlu oluyoruz. Fedakar ailelerimize, özellikle eli öpülesi annelerimize minnettarım. Ellerinden öpüyor, emekleri için şükranlarımı sunuyorum. Özel bireylerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Trabzon Büyükşehir Belediyesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir