Trabzon futbolunda ikiz kardeşlerin tatlı rekabeti

Trabzon U-17 Ligi'nde ikiz kardeşler, iki farklı takım forması altında karşı karşıya geldi.

Trabzon futbolunda ikiz kardeşlerin tatlı rekabeti

Trabzon futbolunda alt yaş gruplarında heyecan tüm hızıyla devam ederken U-17 Ligi'nde oynanan DSI Karadeniz - Yavuz Selim karşılaşmasında ortaya renkli görüntüler çıktı.

Müsabaka 7-2 Yeşil beyazlıların üstünlüğüyle sonuçlanırken, sahada dikkat çeken bir hadise gerçekleşti.

DSİ Karadeniz'de mücadele eden Eren Dursunoğlu ile Yavuz Selim forması giyen Berk Dursunoğlu ikiz kardeşler olarak birbirine rakip oldu.

Hayata birlikte gözlerini açan Dursunoğlu ikizlerinin saha içerisinde tatlı rekabeti gençler için de güzel bir anı oldu.

Telekomspor altyapısından yetişen gençler, karşılıklı rakip olmanın kendileri için farklı bir duygu olduğunu ifade ederek, "Hemen hemen bütün zamanımız birlikte geçiyor. Hayatta ilk kez rakip olduk. Bizim için de farklı hisler yarattı. Sahada rakip olsak da biz ayrılmaz bir çiftiz" dediler.

Gençler hedeflerini önce Trabzonspor daha sonra milli takımda mücadele etmek olarak belirttiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler