Trabzon futbolu Gri Nihat’ı da kaybetti

Trabzon ve Trabzon’daki amatör futbolun efsane isimlerinden Gri Nihat hayatını kaybetti

Trabzon futbolu Gri Nihat’ı da kaybetti

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon ve Trabzon’daki amatör futbolun efsane isimlerinden olan nam-ı değer Gri Nihat (Ali Nihat Usta) vefat etti.

Trabzon’da 1944 yılında doğan ve Trabzon’un köklü kulüplerinden Necmiatispor’da yıllarca futbol oynayan, Gri Nihat’da aramızdan ayrıldı. İlerlemiş yaşına rağmen futbol oynadığı yıllarda, takım kaptanlığı ve antrenörlük yapan, sonrasında önce yöneticilik, ardından aynı kulübün başkanlığını yapan Ali Nihat Usta 76 yaşında, hayata gözlerini yumdu.

Yılların amatör kulübü Necmiati ile adı neredeyse özleşen, özellikle şimdi yıkılmış olan Trabzon Yavuz Selim Sahası’nın, efsane isimleri arasında yer alanlardan biri olan Nihat Usta’nın vefatı,  yakınlarını ve Trabzonlu futbol severleri hüzne boğdu. Yavuz Selim Sahası’ndaki karşılaşmaların renkli ve unutulmaz siması Ali Nihat Usta, uzun yıllardan beri hastanelerde tedavi görüyordu. Eşini de yıllar önce kaybeden  Usta'nın cenazesi, bugün 15.30'da İskenderpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından sonra, Trabzon’un Akçaabat ilçesinin, Darıca beldesindeki köy mezarlığına, eşinin yanına defnedildi. 

Faal olduğu yıllarda, Yavuz selim Sahası’nın içinde ve dışında özel izleyicileri olan gri Nihat, yetişkin olmak üzere, biri kız, ikisi erkek, üç çocuk babasıydı.

Trabzon futbolu Gri Nihat’ı da kaybetti
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber