Trabzon Emniyeti'nden kargo şirketinde kaçakçılık baskını!

Trabzon'da Emniyet Müdürlüğü'nce kaçakçılık olaylarına karışanların yakalanması ve bu tür suçların önlenmesi için sürdürülen çalışmaların aralıksız devam ediyor.

Trabzon Emniyeti'nden kargo şirketinde kaçakçılık baskını!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bir basın açıklamasında, kaçakçılıkla mücadele ekiplerinin, yasa dışı alkol ve tütün ürünlerine yönelik yaptıkları bir operasyonda önemli bir darbe vurduğu bildirildi.

Emniyet güçleri, bir kargo şirketinde gerçekleştirdikleri denetimlerde, yasa dışı yollarla ülkeye sokulmaya çalışılan büyük miktarda kaçak ürün ele geçirdi.

Operasyon, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından, adli makamların verdiği arama kararlarına dayanarak yürütüldü.

Yapılan aramalarda, 730 paket gümrük kaçağı ısıtılmış elektronik sigara, 390 paket kaçak sigara ve 10 şişe gümrük kaçağı alkollü içki ele geçirildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kaçakçılıkla mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceği vurgulanırken, ele geçirilen kaçak ürünlerin piyasa değeri ve ilgili şahıslar hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Gönderici ve alıcılar hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlemlerin başlatıldığı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler