Trabzon Emniyeti Bayramda da görev başında! İşte alınacak tedbirler

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Ramazan Bayramı’nda teyakkuz halinde olacak.

Trabzon Emniyeti Bayramda da görev başında! İşte alınacak tedbirler

Trabzon'da, Ramazan Bayramı boyunca alınan sıkı önlemlerle vatandaşların huzur ve güven içinde bir bayram geçirmeleri hedefleniyor. Bayram tatili süresince, genel güvenliğin sağlanması, asayişe müessir olayların engellenmesi ve trafik kazalarının önlenmesi amacıyla kapsamlı bir planlama yapıldı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, şehir sınırları içerisindeki sorumluluk alanlarında 364 ekip ve 2.670 personel görevlendirilecek. Bu kapsamlı tedbirlerle, bayram süresince herhangi bir güvenlik sorununun önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Özellikle trafik güvenliğine büyük önem verilecek olan bayram tatilinde, trafik birimleri tarafından dronlar kullanılarak trafik uygulamaları yapılacak. Dron teknolojisinin kullanımıyla trafik akışının sürekli olarak izlenmesi ve olası trafik kazalarının önlenmesi planlanıyor. Bu sayede bayram tatili boyunca yolculuk yapacak vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi yaşamaları hedefleniyor.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, bayram süresince alınan bu tedbirlerle vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmeleri için çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirtti. Vatandaşların da trafik kurallarına uymaları ve emniyet güçlerinin uyarılarını dikkate almaları gerektiği vurgulandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber