Trabzon Emniyet Müdürü taraftar dernekleriyle buluştu

Trabzon Emniyet Müdürü Çevik'ten teşekkür geldi

Trabzon Emniyet Müdürü taraftar dernekleriyle buluştu

Haber61 Spor Servisi

Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Polis Evinde Trabzonspor taraftarlarıyla bir araya geldi.

Yemekli toplantıda Müdür Çevik taraftar derneklerine bugüne kadar maçlarda olay yaşanmaması nedeniyle teşekkürlerini iletti.

Çevik bundan sonrası içinde taraftarlar derneklerine güvendiğini belirterek dikkatli olunmaya devam edilmesini istedi.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Çevik "Uzun zamandır planlıyorduk bı zamana denk geldi. Buraya tayinim çıktığında Trabzon'dan arayanlar oldu. Hayırlı olsun demeden hangi takımı tutuyorsunuz diye sordular. Bende Trabzonsporluyum. Dünyamın hiçbir yerinde böyle sporla anılan futbolla yatıp kalkan bir şehir yok. Güzel bir şehir. Bana Trabzon’a tayin olduğumda "Trabzonspor var Allah kolaylık versin" dediler. Benim burada en kolay yaptığım iş Trabzonspor ile ilgili olanlar oldu. Trabzon'da devlet dedin mi herkes bir araya geliyor. Birlikteliğiniz takdire şayan. Ülkemiz üzerinde oyun oynayanlar sporu da kullanıyorlar. Önümüzde milli maç var. Bizim bu maçta göstereceğimİ tavır ülkemizin ilerleyen yıllarda alacağı ev sahipliklerinde önemli olacaktır. Trabzonspor taraftarı çok pozitif. Türkiye Rusya maçı iki ülke arasındaki politik ilişkilerin iyi olması için de önemli. 2024 adaylığı için olumsuz bir hava oluşmaması ve bu olumsuz havayı bekleyenlere fırsat vermemenizi rica ediyorum. " ifadelerini kullandı. Ayrıca Çevik Önümüzdeki günlerde oynanacak olan Fenerbahçe maçı ile ilgili "Rakip takım taraftarları da gelsin. İyi olur çiçekle karşılayalım. Maçta takımımızı destekleyelim. Onlarda da yönetim değişti. İnşallah herşey güzel olur. Dedi" dedi.

Trabzon Emniyet Müdürü taraftar dernekleriyle buluştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber