Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden Ortahisar İşitme Engelliler Okulu'nda "Satranç Turnuvası"

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, tarafından Ortahisar İşitme Engelliler Okulu'nda düzenlenen "Satranç Turnuvası" etkinliğini düzenlendi.
Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden  Ortahisar İşitme Engelliler Okulu'nda  "Satranç Turnuvası"

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, tarafından Ortahisar İşitme Engelliler Okulu'nda düzenlenen "Satranç Turnuvası" etkinliğini düzenlendi. Büyük ilgi gören turnuvada öğrenciler kıyasıya mücadele etti.

Turnuvanın şampiyonu Ömer Mahir Aydınlı olurken, birinciliği elde eden öğrenciye bisiklet hediye edildi. İkinci ve üçüncü olan yarışmacılar Trabzonspor forması, diğer katılımcılar ise kalem ile ödüllendirildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, satranç turnuvasına katılan tüm öğrencileri tebrik ederek, organizasyonun öğrenciler için önemli bir deneyim olduğunu vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir