Trabzon Emniyet Müdürlüğü Koronavirüs için uyarı videosu hazırladı

Trabzon Emniyet Müdürlüğünden görüntülü koronavirüs uyarısı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Koronavirüs için uyarı videosu hazırladı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele çalışmaları konusunda videoyla uyardı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nce kentle özdeşleşen Akyazı, Ayasofya Müzesi, Boztepe ve Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde çekilerek hazırlanan videoda, "Huzur ve güvenliğiniz için‬ bizler‬ görevdeyiz.‬ Koronavirüsle ‬mücadele ‬kapsamında yetkililerimizin açıkladığı‬ tedbirlere uyalım.‬ Zorunlu olmadıkça‬ evden çıkmayalım.‬ Yetkili mercilerimizin‬ açıklamaları haricindeki‬ paylaşımlara‬ itibar etmeyelim. Emniyettesiniz." mesajına yer verildi.



Konuyla ilgili konuşan Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, "Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Mecburiyeti olmayan hiçbir vatandaşımız tehdit ortadan kalkana kadar evinden çıkmamalıdır.' talimatları gereği vatandaşlarımızın yapabileceği her şeyi evlerinden yapmaları, dış dünya ile fiziki irtibatlarını asgariye indirmeleri konusunda Trabzon Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızı bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetimizdir. Emniyettesiniz." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber