Trabzon Ekibi Sebat Gençlik'in son idmanına Nurhan Teyze damga vurdu

TFF 2. Lig’e yükselen Sebat Gençlikspor’un sezonun son antrenmanında, tribündeki açıklamalarıyla tüm Türkiye’nin sevgisini kazanan 70 yaşındaki Nurhan Kaba ağırlandı.

Trabzon’un köklü kulüplerinden Sebat Gençlikspor, TFF 3. Lig’de şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sezonun son antrenmanını gerçekleştirdi. Akçaabat temsilcisi, bu özel idmanda geçtiğimiz hafta tribünde yaptığı samimi konuşmalarla gündeme oturan fanatik taraftarı Nurhan Kaba’yı konuk etti.

Futbolcularla Bir Araya Geldi

Şampiyonluk maçında verdiği röportajla sosyal medyada büyük ilgi gören Nurhan Kaba, kulübün daveti üzerine tesislere geldi. Teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Kaba, şampiyonluk sevincine ortak oldu. Ziyarette neşeli anlar yaşanırken, emektar taraftarın takıma olan desteği alkış topladı.

"Eşim Beni Maçlara Kısıtlamasın" Demişti

70 yaşındaki Nurhan Kaba, geçtiğimiz hafta şampiyonluğu getiren karşılaşmada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Duygularım çok yoğun. Akşam Trabzonspor kazandı, gece uyumadım sabaha kadar yorum okudum. 70 yaşındayım, evden çıktım geldim. Eşim Akçaabat’ta, benden haberi yok, inşallah izlemez. Onu çok seviyorum ama beni maçlara kısıtlamasın, yollasın. Ben çok istiyorum”

Kendi Elleriyle Hazırladı

Sadece tribün desteğiyle değil, misafirperverliğiyle de dikkat çeken Nurhan Kaba, antrenman ziyareti için kendi elleriyle hazırladığı sarmaları futbolculara ikram etti. Kırmızı-beyazlı kulüp, bu anlamlı ziyareti sosyal medya hesabından paylaşarak emektar taraftarına teşekkür etti. Sebat Gençlikspor'un yeni sezonda TFF 2. Lig'de mücadele edeceği kaydedildi.

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.