Trabzon Devlet Tiyatrosu’ndan çocuklara “Alice Harikalar Diyarında”

Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun sahnelediği “Alice Harikalar Diyarında” adlı çocuk oyunu, ocak ayı boyunca farklı gün ve saatlerde izleyiciyle buluşacak.
Trabzon Devlet Tiyatrosu’ndan çocuklara “Alice Harikalar Diyarında”

Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), "Alice Harikalar Diyarında" adlı çocuk oyununu sahnelemeye devam edecek.

Lewis Carroll'un yazdığı, Tim Kane'nin oyunlaştırdığı, çevirisini Ekin Tunçay Turan'ın yaptığı ve Muzaffer Kırıkkalp'in yönettiği oyun yarın 19.00'da, 3 Ocak'ta 14.00 ve 19.00'da, 6-7 Ocak'ta da 11.00'de izleyicisiyle buluşacak.

alice-harikalar-diyarinda

Dekoru Emre Satı, kostümleri Özge Şenol, müziği Yusuf Yalçın, koreografisi Ayşe Taşyar, ışık tasarımı Nihat Bahar ve görsel tasarımı Umut Hür Yaşar'a ait oyunda, Elvan Çanakoğlu, Hazar Altıntaş, Selin Poyraz, Ahmet Uzuner, Oğuzhan Asak, Muhammet Aymaz, Gülendam Rümeysa Altıntaş ve Sıla Ömeroğlu'nun da aralarında bulunduğu oyuncular rol alıyor.

Oyunda, Alice'in, Harikalar Diyarı'nda yaşadığı maceralar, farklılıkların güzelliği ve cesaretin gücü anlatılıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde 3 Ocak'ta "Oda Müziği", 7 Ocak'ta ise Türk sanat müziği konseri düzenlenecek.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.