Trabzon dahil 11 ilde DEAŞ ve El Kaide örgütlerine operasyon! 36 şüpheli yakalandı

Trabzon’un da aralarında bulunduğu 11 ilde terör örgütleri DEAŞ ve El Kaide’ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 36 şüpheli şahıs yakalandı.

Trabzon dahil 11 ilde DEAŞ ve El Kaide örgütlerine operasyon! 36 şüpheli yakalandı

Trabzon, Rize ve Ordu’nun da aralarında bulunduğu 11 ilde DEAŞ ve El Kaide terör örgütlerine yönelik “Kahramanlar-45” operasyonları gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen operasyonlarda Trabzon’da 2, Rize’de ve Ordu’da 1 olmak üzere toplamda 36 şüpheli şahıs yakalandı.

Operasyonlarda yapılan aramalarda 39 bin Dolar, 11 bin Euro, 200 bin TL ve çok miktarda diğer ülkelere ait döviz ile çok sayıda dijital materyal ve dokümana el koyuldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya, Düzce, Elazığ, İstanbul, Konya, Mersin, Ordu, Rize, Sakarya, Sivas ve Trabzon'da 3 gündür devam eden ve sona eren operasyonlarla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

Aziz Milletimizin Bilmesini isterim ki;

Ülkemizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Milletimizin duası, güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz.

Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin.

Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler