Trabzon'da sokaklar sessiz
Yayınlanma:
Güncelleme:
sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Trabzon'da cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.
19
İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda 11 Ocak Pazartesi saat 05.00'te sona erecek sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Trabzon'da cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.
29
Sokaklarda, polis ekipleri ve görevliler denetim yaptı.
39
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları ekipleri ise bazı bölgelerdeki çalışmalarını sürdürdü.
49
Atatürk Alanı'ndaki 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı, Kahramanmaraş ve Kunduracılar caddeleri ile Uzun Sokak başta olmak üzere cadde ve sokaklar en sakin günlerinden birini yaşıyor.
59
Şehrin turistik mekanlarından olan Boztepe'de de sessizlik hakimdi. Karadeniz Sahil Yolu'ndaki araç yoğunluğunun ise düşük olduğu gözlendi.
69
79
89
99
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.