Trabzon'da sokak ortasında iğrenç olay!!!

Trabzon’da sokak ortasında iğrenç görüntü!!!

Trabzon'da sokak ortasında iğrenç olay!!!

Haber61 / Özel Haber

Trabzon’un en işlek yerlerinde biri olan Maraş Caddesi’nde sokak ortasında utanmadan mastürbasyon yapan kişi vatandaşları şoke etti.


Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Maraş Caddesi’nde geç saatlerde sokak ortasında mastürbasyon yapan kişi, çevredeki vatandaşlar tarafından görüntülendi. Maraş Caddesi ile Uzun Sokak’ı bağlayan bir ara sokağın köşesinde simitçi arabasının arkasına gizlenen kimliği bilinmeyen şahıs, çevredeki vatandaşlara aldırmadan cep telefonuyla porno izleyerek mastürbasyon yaptı. Yaşanan iğrenç manzara karşısında vatandaşlar, şahsı cep telefonlarının kamerasıyla kaydetti. Vatandaşlar tarafından uyarılan ve görüntülendiğini fark eden kimliği belirsiz şahıs, olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. İğrenç olaya şahit olan vatandaşlar yaşanan mide bulandırıcı duruma büyük tepki gösterdi. 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber