Trabzon'da önemli zirve

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani başkanlığında önemli bir toplantı gerçekleştirilecek

Trabzon'da önemli zirve
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ’nin başkanlığında gerçekleşecek olan Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı Trabzon’da gerçekleştirilecek. 

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ’nin başkanlıklarında 18 Aralık 2016 tarihinde Türkiye- Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı Trabzon’da gerçekleştirilecektir. Yüksek Stratejik Komite Toplantısı’nda iki ülke işbirliğinin daha da derinleştirilmesine ilişkin imkanlar ele alınacak ve bölgesel konularda görüş alışverişinde bulunulacaktır. Ayrıca, iki ülke arasında çeşitli alanlarda anlaşmalar imzalanması da öngörülmektedir” denildi.

Ziyaret kapsamında Trabzon Spor Kompleksi’nin açılışının da gerçekleştirileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber