Trabzon'da okullar bir gün daha tatil olmalı

Ahmet Külekçi Trabzon valisi Ustaoğlu'na çağrı yaptı.

Trabzon'da okullar bir gün daha tatil olmalı

Küresel Gazeteciler Konseyi(KGK) Trabzon Temsilcisi köşe yazarımız  gazeteci-yazar Ahmet Külekçi’den önemli bir çağrı.

Yoğun kar yağışı sonrası oluşan buzlanmaya dikkat çeken Küresel Gazeteciler Konseyi(KGK) Trabzon Temsilcisi gazeteci-yazar Ahmet Külekçi  Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na çağrı yaparak okulların Çarşamba günü de tatil olması gerektiğinin altını çizdi.

Külekçi yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Ben de bir veli olarak çocuklarımızın yoğun buzlanmanın yaşandığı şu günlerde okulla gitmelerini doğrusu çok tehlikeli buluyorum. Bir çok mahalle ve köylerimizde hem kar hem de buzlanmadan kaynaklı sıkıntılar devam etmekte. Küçük yaştaki çocuklarımızın bu şartlarda okula gitmesi sağlıkları açısından ciddi riskler içermekte. Sayın valimizin  benim gibi düşen yüzlerce aileleri dikkate alması gerektiğini düşünüyorum. En azından bir gün daha okulların tatil olması gerekiyor. Hem Büyükşehir hem de Ortahisar Belediyemiz canla-başla çalışıyor. Fakat buzlanmaya  karşı daha çok tedbirlerin artırılması gerektiğini düşünüyorum”

Trabzon'da okullar bir gün daha tatil olmalı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber