Trabzon'da o taşınmazlar Ortahisar Belediyesi'ne devredildi! İşte bedeli

Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait bazı taşınmazlar Ortahisar Belediyesi'ne devredildi.

Trabzon'da o taşınmazlar Ortahisar Belediyesi'ne devredildi! İşte bedeli

Haber61 / Haber Servisi - Trabzon Büyükşehir belediye Meclisi'nde Ortahisar Belediyesi’ne devredilen taşınmazlar görüşüldü.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı bugün de devam etti. 

Toplantıya başkanvekili Atilla Ataman başkanlık yaptı. 

Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen bir madde ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu'ndan gelen 7 madde görüşülerek karar bağlandı.

Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan gelen Ortahisar ilçesi Çukurçayır /Mısırlı Mahallesi’nde bulunan taşınmazların Ortahisar Belediyesi'ne bedeli karşılığında devredilmesi görüşüldü.

CHP Grup Başkan vekili Turgay Şahin "Bedeli karşılığında neden veriyorsunuz? Ücretsiz verelim" sözleri üzerine söz alan Ortahisar İlçe Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç "Bizim 2014'ten itibaren olan emlak vergisi konusu vardı. Oradan mahsuplaşacağız. "Bedeli karşılığında" ifadesi o anlama geliyor. Bir de belediye hizmetlerinde kullanmak bizi kısıtlar. Bir kısmını kullanıp bir kısmını satacağız. O yüzden bu ifadeyi değiştirelim" ifadelerini kullandı.

Madde "Ortahisar Belediyesinin tasarrufunda kullanılmak" ibaresi konularak oylandı.

Yapılan oylama sonucunda taşınmazların Ortahisar Belediyesi'ne devri onaylandı.

Haber61 - Haber Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber