Trabzon'da nefes kesen kovalamaca! Kaçmayı başardı!

Çarşıbaşı’nda kurulan barikatı fark eden zanlı hem polisi hem de jandarmayı atlattı

Trabzon'da nefes kesen kovalamaca! Kaçmayı başardı!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar sonucu HTS kayıtlarından Çarşıbaşı ilçesine doğru gittiği belirlenen cezaevi firarisi hem polis hem de jandarmayı atlatmayı başardı. Yolda barikat kurulduğunu fark eden firari ilerlediği yolun şeridinde u dönüşü yaparak ters yönde aracıyla kaçmaya başladı.

Polis Aracın Lastiğini Vurdu

Plis takibe aldığı firari aracının lastiği isabet alınca yaya olarak Kerem Mahallesinden yukarı kaçmaya başladı. Polisin haber verdiği jandarma bütün yolları kesti ancak firari izini kaybettirmeyi başardı. Firarinin 17 Ağustos 2017 tarihinde Beşikdüzü’nde yaşanan maskeli soyguna karıştığı ve ağır hapis cezasının olduğu ileri sürüldü. 

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde firari kovalamacası film sahnelerini aratmadı. Çarşıbaşı’nda kurulan polis barikatını fark eden zanlı hem polisi hem de jandarmayı atlattı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar sonucu HTS kayıtlarından Çarşıbaşı ilçesine doğru gittiği belirlenen cezaevi firarisi için Salova Mahallesi mevkisinde polis barikatı kuruldu. Kerem Mahallesinde seyir halinde olan zanlı yolda barikat kurulduğunu fark edince bulunduğu şeritte u dönüşü yaparak ters yönde aracıyla kaçmaya başladı.

ARACI BIRAKTI YAYA KAÇMAYA BAŞLADI

Polisin takibe aldığı araç 'dur' ihtarına uymadı. Bunun üzerine polis aracın lastiklerine ateş açtı. Lastiği patlayınca aracını yol kenarındaki bariyerlere çarparak durdurabilen firari bu kez yaya olarak Kerem Mahallesindeki dağlık ve ormanlık alana doğru kaçmaya başladı. Polisin haber verdiği Çarşıbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bütün yolları kesti ancak firari izini kaybettirmeyi başardı.

Cezaevinden kaçtığı belirlenen firarinin 17 Ağustos 2017 tarihinde Beşikdüzü’nde yaşanan maskeli soyguna karıştığı ve ağır hapis cezasının olduğu ileri sürüldü. Polis ve jandarma bölgedeki arama ve tarama faaliyetlerini sürdürüyor.

(Günebakış)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber