Trabzon'da koronavirüs kampanyası başladı! İlk destek Trabzonspor'dan

Trabzon'da koronavirüse dikkat çekmek için kampanya başlatıldı.

Trabzon’da koronavirüs kampanyası başladı.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu tarafından saat 19:30’da #KendiniKoruKentiniKurtar etiketiyle paylaştığı video ile koronavirise dikkat çekmek amacıyla kampanya başlatıldı.

Vali Ustaoğlu yayınladığı videodaki mesajında “aldığımız tüm tedbirlere, tüm uyarılarımıza, ve yaptığımız tüm denetimlere rağmen Trabzon’umuzda koronavirüs salgını maalesef hala etkisini sürdürmektedir. Koronavirüse karşı kendimizi ve sevdiklerimizi lütfen koruyalım. Hep birlikte kentimizi bu virüsten kurtaralım. İnanıyorum ki Trabzon olarak bunu başaracağız. Sende bize katıl, maskeni tak, kendini koru kentini kurtar” ifadelerine yer verdi.

TRABZONSPOR’DAN VİDEOLU DESTEK

Trabzonspor başlatılan kampanyaya oyuncular ile çekilen videoyla destek verdi.

Trabzonspor’un videosunda Uğurcan Çakır, Abdülkadir Parmak, Alexander Sörloth, Abdülkadir Ömür, Caleb Ekuban, Erce Kardeşler maske takarak kendini koru kentini kurtar dedi.

Sizde kendi videonuzu çekip #KendiniKoruKentiniKurtar etiketiyle paylaşabilir ve kampanyaya destek verebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber