Trabzon'da kırmızı alarm

Trabzon'da Kurban Bayramı dolayısıyla Emniyet Müdürlüğü tarafından önlemler alındı.

Trabzon'da kırmızı alarm
Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasının ardından Trabzon il Emniyet Müdürlüğü bir dizi önlemler alarak bayram tatili süresince şehrin daha huzurlu ve güvenli olmasını hedefliyor.

Haber61.net'in edindiği bilgiye göre; İl Emniyet Müdürlüğü almış olduğu önlemler de ise, tatil süresi boyunca vatandaş yoğunluğunun bulunduğu alanlarda güvenliğin daha üst seviye çıkararak önlemler aldığı öğrenildi.

Bu önlemler arasında ise en çok dikkat çeken ise, Şehir merkezinde bulunan iki alış veriş merkezin de alınan önlemler oldu. 24 saat esasına göre alınacak olan önlemlerde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri; alış veriş merkezlerinin giriş – çıkış ve otoparklarında da kuş uçurtmayacak önlemler aldı. Şehrin en işlek caddelerinde de önlem alan İl Emniyet Müdürlüğü Uzunsokak, Atatürk Alanı, Kunduracılar ve civarında devriye gezen sivil memur sayısını artırdığı öğrenildi. 

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ise; bayram süresi boyunca bölgede kazaların önüne gece bilmek için Karadeniz Sahil Yolu ile şehir içi geçiş güzergahında sabit radarlar ile seyyar radar ile önlem alacak.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber