Trabzon'da kazalar mobeseye böyle takıldı

Trabzon'da dikkatsiz sürücüler yoldan geçen yayalara işte böyle çarptı.

Trabzon'da kazalar mobeseye böyle takıldı

Trabzon’da dikkatsiz sürücülerin yayalara çarpma anları MOBESE kameralarına yansıdı. 


Trabzon’da iki ayrı bölgede sürücülerin dikkatsizliği kazaları da beraberinde getirdi. Kentte yaya geçidinin bulunduğu alanda araçların geçtiği yolun üzerinde bulunan bir vatandaş sürücünün de dikkatsizliği ile hafif şekilde yaralandı. Yine Moloz mevkiinde sürücünün dikkatsizliği ile meydana gelen bir başka kaza ise Reşadiye kavşağında gerçekleşti. Koşarak karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadın otomobil sürücünün dikkatsizliğinden kurtarılamadı. Otomobilin çarpmasıyla talihsiz kadın kazada yaralanırken, kaza anı MOBESE kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. 

Trabzon’un Ortahisar ilçesindeki Kalkınma mahallesinde meydana gelen kazada bir dolmuş sürücüsü kırmızı ışık ihlali yaparak başka yönden gelen otomobille çarpıştı. 

Öte yandan, Rize’de şehrin işlek caddelerinden biri olan Menderes Bulvarı'nda meydana gelen kazada bir otomobil tek şeritli yolda başka bir otomobili sollamak istedi. Seyir halinde olan öndeki aracın sola dönmesiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halinde bulunan bir otomobile çarptı. 

Trabzon'da kazalar mobeseye böyle takıldı

Trabzon'da kazalar mobeseye böyle takıldı

Trabzon'da kazalar mobeseye böyle takıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler