Trabzon'da kaza yapan uçak ile ilgili açıklama

Trabzon'da kaza yapan uçakla ilgili açıklama yapıldı.

Trabzon'da kaza yapan uçak ile ilgili açıklama

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da pistten çıkarak kaza yapan uçakla ilgili açıklama yaptı.


Açıklamalarda bulunan Havalimanı Mülki Amiri Ortahisar Kaymakamı Numan Hatiboğlu “Saat 02:15’e havalimanımızın trafiğe açıldığını belirtmek isterim. Büyük bir uyum içinde adeta çamurdan iğne ile kurtarma gerçekleştirildi. Yavaş yapılmasının nedeni uçağın bütün olarak kaldırılması. Görev alan pek çok kurum kuruluş ve hizmet verenler var. Hepsine teşekkür ediyorum. Vali Yavuz’un talimatlarını sürekli aldık. Bugün olmasının nedeni Perşembe gününden sonra havaların bozacağı bilgisi üzerine yapıldı” dedi.

Bagajlarla ilgili olarak sorulan soru üzerine Hatipoğlu, "Bugün öğleden sonra bagajlarla ilgili çalışmalara başlanacak. Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğümüz kontrolünde yer hizmet kuruluşu ve ilgili firmanın temsilcisi ile bagajların tespiti yapılarak. Uygun bir alana nakli gerçekleştirilecek. Daha sonra firma teslimatla ilgili kendisi özel bir program oluşturacak. Ondan sonra teslimat başlayacak.” dedi.

Pistin sıkıntılı olduğu iddiaları sorulan Hatipoğlu “O konu ile ilgili olarak Ulaştırma bakanımızın açıklaması her türlü takdirin üzerinde bir açıklama yok. En doğrusunu onlar açıkladı” dedi.

Numan Hatipoğlu, Sigorta firmasının temsilcisi bir uzmanın şimdiye kadar gördüğü en özenli ve düzenli kurtarma çalışması olduğunu kendisine ilettiğini belirterek “Uçağın sahipleri uçakta yapacakları tespit sonrasında uçup uçmayacağına karar verecek.” dedi.


  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber