Trabzon'da karne heyecanı

Trabzon'da öğrenciler karnelerini aldı.

Trabzon'da karne heyecanı

2015-2016 eğitim öğretim dönemini tamamlayan Hasan Ali Yücel ilköğretim okulu 1.sınıf öğrencileri, öğretmenlerinin ellerinden karnelerini aldılar.

Öğrenci velileri çocukların ilk karne heyecanını birlikte yaşayarak duygulandıkları gözlendi.

Öğrencilerinin karnelerini alarak yoğun bir eğitim öğretim dönemi sonunda tatile girdiğini belirten Sınıf Öğretmeni Yasemin Pektaş, “çocuklarım hayata merhaba adımındaki ilk basamak olan 1. sınıfı tamamlamışlardır. Şimdi ise karnelerini alıp, tatile giriyorlar. Bu tatil öğrencilerimizin dinlenmeleri, oyun oynamaları, sevdikleriyle birlikte zaman geçirmeleri için önemli bir fırsat olacaktır. Tüm öğrencilerimi kutluyor, gözlerinden öpüyorum” dedi.

Öğretmenlerinin ellerinden aldıkları karneleri velilerine gösteren minik öğreniciler, başarılı bir dönemi geride bırakıp yaz tatilinin keyfini çıkarmaya başlayacakları gözlerinden okundu.
 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber