Trabzon'da kalite için TSE-TTB işbirliği

Trabzon'da TSE ile TTB arasında işbirliği yapıldı.

Trabzon'da kalite için TSE-TTB işbirliği

Türk Standartları Enstitüsü (TSE), oda ve borsalarla işbirliği yaparak kaliteli hizmet alanını genişletmek ve geliştirmek için çalışmalar yapıyor.

Bu kapsamda Karadeniz Bölge Koordinatörü Erol Kaygı ve Trabzon İl Müdürü Soner Türkoğlu Trabzon Ticaret Borsası’na (TTB) ziyarette bulunarak yöneticilerle görüştü.

Ziyarette TTB Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Çakıroğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Celil Karabinaoğlu, Ali Zeytin ve Genel Sekreter Nazlı Genç yer aldılar.

TSE Karadeniz Bölge Koordinatörü Erol Kaygı TSE’nin Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinden çıkan bir kamu kuruluşu olduğunu, son yapılan düzenlemelerle birlikte ticarete yön veren akaryakıt istasyonları ve kantarlarla ilgili muayene faaliyetlerinin TSE'ye geçtiğini belirterek, “Oda ve borsalarımız bizim için çok önemli. Partnerimiz olarak görüyoruz. Ülkemizin en önemli dinamikleri ve aynı zamanda üretenleri. Hizmetlerimizi daha iyi, daha etkin ve daha seri hale nasıl getirebiliriz? Bununla ilgili istişarelerde bulunmak istiyoruz. Sizlerden gelecek her türlü geri dönüşüme açığız. Bu doğrultuda sizlere daha iyi hizmet verebilmeyi hedefliyoruz” dedi.

TTB Başkanı Eyyüp Ergan da, TSE’nin yaptığı çalışmalarının sektörü yakından ilgilendirdiğine işaret ederek; “Gerek fındık, gerekse çay sektöründe işadamlarının karşı taraflara olan sorumluluklarını yerine getirmede TSE’nin vermiş olduğu hizmet ve katkının önemi büyüktür. Bu kapsamda her alanda kalitenin artması için yapılacak işbirliğini çok önemsiyoruz” dedi. 

Trabzon'da kalite için TSE-TTB işbirliği

Trabzon'da kalite için TSE-TTB işbirliği

Trabzon'da kalite için TSE-TTB işbirliği
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber