Trabzon'da kahvehaneler seçim yasağı dinlemedi

Trabzon'da çok sayıda kahvehane seçim yasaklarını dinlemeyerek hizmet veriyor.

Trabzon'da kahvehaneler seçim yasağı dinlemedi

Haber61 / Haber Servisi

Trabzon'da seçim yasakları kapsamında kapalı olması gereken kahvehanelerin açık olması nedeniyle Trabzon Emniyeti harekete geçti. 

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin yapılacağı bugün Türkiye'de saat 06.00'dan 24.00'e kadar her ne suretle olursa olsun herkesin uyması gereken seçim yasaklarına Trabzon'da bazı kahvehaneler uymadı. 

Seçim yasaklarına aykırı olarak bugün hizmet vermeye devam eden çok sayıda kahvehane için Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne çok sayıda ihbar yapıldı. 

Şikayetlerin Yemimahalle mahallesi civarında yoğunlaştığı öğrenilirken, emniyet ekipleri yasak dinlemeyen kahvehanelere giderek kapattırıyor. 

Yasaklar kapsamında bugün oy verme süresince kahvehane, kıraathane ve internet kafeler gibi bütün umumi eğlence yerleri kapalı olması gerekiyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber