Trabzon'da Kadir Gecesi programına yoğun ilgi

Trabzon'da "100'lerce Hatim 1000'lerce Dua” programı düzenlendi

Trabzon'da Kadir Gecesi programına yoğun ilgi

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Kadir Gecesi’ne özel olarak organize ettiği ve Ortahisar ilçesindeki İskenderpaşa Camisi’nde düzenlenen "100'lerce Hatim 1000'lerce Dua” programına, geceyi ibadetle geçirmek isteyen Trabzon halkı tarafından yoğun ilgi gösterildi. 

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Güney Afrika 1.'si Hafız Sanaullah Habib'in Kur'an tilavetinin yanı sıra, "100'lerce Hatim 1000'lerce Dua" sloganından yola çıkılarak yapılan hatim duasında ellerini semaya açan kalabalık cemaat, 'bin aydan daha hayırlı' olarak bildirilen Kadir Gecesi’ni hakkıyla ihya etmeye çalıştı. 

Trabzon'da Kadir Gecesi programına yoğun ilgi

İftar sonrası başlayan ve cami içerisine sığmayan cemaatin açık havada kıldığı teravih namazına kadar süren programa, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve çok sayıda vatandaş katılırken, program sonunda cemaate, Trabzon Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından tatlı ve şerbet ikramında bulunuldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber