Trabzon'da imar yolunda sona doğru

Trabzon'da imar yolu çalışmaları sürüyor.

Trabzon'da imar yolunda sona doğru

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor. Ortahisar ilçesinin 2 Nolu Beşirli Mahallesi’nde Kübra Sokak’a bağlanacak olan imar yolunun yapımına devam ediliyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “2 km’lik yolu kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi. 

Beşirli Mahallesi Dayıoğlu-Kınalıtaş caddelerinin Kübra Sokak’a bağlanan bağlantı yolunun imar planına uygun olmadığı için kapandığını hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Burada ortaya çıkan sorunu çözmek için harekete geçtik. İmarda öngörüldüğü şekilde 2 Nolu Beşirli Camii’nden başlanarak 2 kilometrelik mesafe ile Kübra Sokak’a bağlanan imar yolunun yapımına başladık. Çalışmalarımız ivedilikle devam ediyor. Standartlara uygun, sağlam altyapısı ile son derece kaliteli bir yol inşa ediyoruz. 2 km’lik yolu kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi. 

Trabzon'da imar yolunda sona doğru

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber