Trabzon'da futbol sahasının yıkım kararına tepki

Belediye meclisinden Söğütlü'deki futbol sahasının yıkılması kararı çıkmasına Meclis üyesi ve ASKF Başkanı Cahit Erdem tepki gösterdi.

Trabzon'da futbol sahasının yıkım kararına tepki

Haber61 / Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve ASKF Başkanı Cahit Erdem, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Akçaabat Söğütlü'deki futbol sahasının yıkılma kararı çıkmasına tepki gösterdi.


Meclis'teki görüşmeler sırasında karara itiraz ettiğini söyleyen Cahit Erdem, sosyal medya hesabında bu kararda etkili olanlara "yazıklar olsun" diye seslendi. Erdem, kendisine destek çıkan meclis üyelerine teşekkür ederek, konunun birkaç gün sonra yeniden Meclis'e geleceğini ve geçmesi halinde askıya çıkar çıkmaz yıkıma itiraz edip mahkemeye vereceğini açıkladı. 

Cahit Erdem'in mesajı şu şekilde: 

"YAZIKLAR OLSUN...!

Söğütlü futbol sahası yıkılıyor...
Bugün Büyükşehir Belediye Meclisinde yeni yapılan ve 20 kulübün idman yapıp,maç oynadıkları bir çok kulübün soyunma odalarının bulunduğu futbol sahasına okul yapılma kararı gelince itiraz ettim..Müsabakalar devam ederken bir saha yıkılamaz, gençlerimizi 100.000 nüfuslu bir ilçede internet kafelere, madde bağımlılığına mahkum edemezsiniz dedim..Boztepe sahası, Fatih stadı gitti şimdi sıra Akçaabatlıların tek maç oynadıklar Söğütlü Sahası'nda.. Artık binaların duvarlarına bu karara imza atacakların fotoğraflarını asacağım..Tarih onları hiç affetmeyecek, lanet ile anılacaklardır.. Kamuoyunun bilgisine sunulur..."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber