Trabzon'da flaş iddia! Tugay komutanı...

Trabzon'da Vali Yavuz'a sorulan soru önemli bir iddiayı gündeme getirdi.

Trabzon'da flaş iddia! Tugay komutanı...
Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un, sorulan bir soruya verdiği cevap önemli bir soruyu akıllara getirdi.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzon'da da yaşanan gelişmeler sonrasında Trabzon Valisi Yücel Yavuz açıklamalarda bulundu.

Vali Yavuz bütün birimlerle irtibat halinde olduklarını belirterek Trabzon'da herhangi bir sorunun olmadığını söyledi. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Vali Yücel Yavuz Haber61.net Muhabiri Şükrü Üçüncü'nün sorduğu Boztepe Tugay Komutanının toplantıya katılmaması ile ilgili sorusu üzerine ise "o kunu ile ilgili olarak değerlendirme ve temaslarımız devam ediyor" dedi.

Vali Yavuz'un bu açıklaması üzerine Boztepe'de bulunan 48. Motorlu Piyade Tugay Komutanının darbe girişimi yapanlarla işbirliği yaptığı iddiaları gündem geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber