Trabzon'da Bylock kullanan 8 kişiden 4'ü tutuklandı

Trabzon'daki FETÖ operasyonunda 8 kişi hakkında karar verildi

Trabzon'da Bylock kullanan 8 kişiden 4'ü tutuklandı

Haber61 / Haber: Şükrü Üçüncü

Trabzon'da Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün Sürmene İlçe yapılanmasına yönelik yapılan operasyonda Bylock kullandıkları tespit edilerek gözaltına alınan 8 kişiden 4'ü tutuklandı, 4'ü de Adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


Edinilen bilgiye göre Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ terör örgütünün Sürmene ilçe yapılanmkasına yönelik operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda Terör örgütünün haberleşme uygulaması Bylock kullandığı tespit edilen aralarında öğretmen, hemşire, ev ablası ve esnaflarında olduğu H.K., N. K., E.A., E.Y., N.K.,G.Ö., A.A., S.A. isimli 8 kişi gözaltına alındı. Şahıslar yapılan işlemlerin ardından Sürmene Adliyesinde hakim karşısına çıkarıldı.

Mahkeme şahıslardan H.K., N.K., E.A., G.Ö.'nün tutuklanmasına, E.Y., N.K., A.A., S.A.'nın ise Adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasın karar verdi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber